Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/0/b/a/koldingbeachvolley.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Træningstider 2021

 

Vigtigt vedrørende adgangsbestemmelser, materialer og vedligehold.

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Vi forventer og håber på træningsopstart torsdag d. 8. April 2021.

MANDAG ♦ Mandagschallenger

Spillere: Dame og herre hold

Tid: 18:30 – 21:00

Baner: 10

Turneringen sammensættes ud fra de deltagende hold. Der vil være en repræsentant, der vil igangsætte turneringen kl. 18.30.

TIRSDAG kl 17.00-19.00 

 Kraftcenter træning – Holdet trænes af Martin Guldberg og Jacob Inman.

Klubben har indledt et samarbejde med Volleyball Danmark om at udvikle talenter. Det betyder at vi nu tilbyder ”kraftcenter” træning for op til 12 spillere. Den typiske målgruppe er spillere fra 15-25 år som ønsker at arbejde på sit talent. For at deltage i træningen skal du ville beachvolley, hvilket betyder at vi forventer du kommer til træning hver gang og gør dit bedste, det forventes også at du deltager i den almindelige træning og spiller på den danske beachtour.  Der vil blive lavet fællestræninger med Århus Beachvolley Club, og vi forventer også deltagelse af andre elitespillere fra andre klubber.

Træning for 10-25 år. De 10-16 årige træner fra 17.00 – 18.30.

Holdene trænes af Jacob Inman, Jane Bech Mathiesen, Kenneth Duedahl, Tanja Dyrvig og Karsten Strandridder.

ONSDAG  Onsdagschallenger

Spillere: Mix hold

Tid: 18:30 – 21:00

Baner: 10

Turneringen sammensættes ud fra de deltagende hold. Der vil være en repræsentant, der vil igangsætte turneringen kl. 18.30.

TORSDAG  kl. 17.00-18.30: Ungdomstræning (10-16 år) Holdet trænes af Rasmus Høyer, Jane Bech Mathiesen, Ioana Poenaru og Jacob Inman.

TORSDAG  kl. 18.45 – 20.45: Senior træning Holdene trænes af Gunner Bendtsen, Martin Guldberg, Sune Roed, Jacob Inman.

Torsdagstræning er klubbens fælles træningsdag hvor der trænes på flere niveauer. Det er muligt at skifte niveau i løbet af sæsonen, dette vurderes af trænerne.

Begyndere: Er du begynder viser vi dig de forskellige teknikker og lærer dig reglerne i spillet.

Let øvede: Kender du reglerne og er ved at få styr på baggerslag og serv kan du med de let øvede arbejde videre med teknik og taktik. Der er fokus på at have det sjovt, bevæge sig og udvikle spillet.

Øvede: Der arbejdes med teknik, taktik og spilforståelse. Vi arbejder på de beachspecifikke slag og at bevæge os optimalt i sandet. Der vil være øvelser, forskellige kampspil og alm. kamp.

Divisions spillere: Klubbens dygtige spillere som deltager i turneringer på beachtouren, der arbejdes på grundteknik, beachteknik og meget med taktiske løsninger i forbindelse med kampsituationen. Der er også fokus på de fysiske krav i spillet. Det forventes at du deltager i stævner på den danske beachtour, hvor klubben også er ansvarlig for afholdelsen af en del stævner.

Ønsker du at deltage i Torsdagstræningen, tilmelder du dig ved at gå til siden Bliv Medlem. Tilmeld dig på et hold “Med træning” på første trin i indmeldelsesprocessen.

FREDAG & WEEKENDEN

Frit – medmindre, der er event.